Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris

Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris 2018

Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris 2018 latest jumma mubarak hadees collection 2018,jumma mubarak written hadees in urdu and english beauitiful Jumma Mubarak Hadees,

2018 Jumma Mubarak Hadees English

1: Abu Huraira narrated that Rasool Allah said, “Any gathering in which people sit and do not do Zikr of Allah and do not send Durood upon their Prophet is of loss for them. If Allah wills, menehi wong azab “ukuman” lan yen Wills, ngapura wong. “Tirmizi”

2: Sapa dadi TO rejeki-teller

Lan nyuwun marang soko,

PRAYER HIS bakal ora bisa ditampa FOR 40 DAYS “MUSLIM asli: 58:21”

3: Abu Musa Ash'ari diriwayataké sing Rasool Allah ngandika, "Panjenenganipun / Dheweke kang ora Zikr saka Allah lan / dheweke sing ora, Contone sing saka kaya urip lan mati. “Bukhari”

4: Anas diriwayataké sing Rasool Allah ngandika, "Nalika liwat Kebon saka swarga, mangan woh-wohan mau. The Sahaba ngandika, Apa sing Kebon saka Paradise? He said, Klumpukan saka Zikr. “Tirmizi”

5: Abdullah bin Abbas diriwayataké sing Rasool Allah ngandika, "Ing dados teken kanggo jantung anak Adam. Nalika iku ora Zikr saka Allah, kang (ing dados) lumaku adoh saka wong. Lan nalika anak Adam dadi careless saka Zikr saka Allah, ing dados wiwit sijine ana-wasah (saran ala) ka ati. “Bukhari”

6: Abudullah Bin Bisr diriwayataké sing siji wong takon, Ya Rasool Allah! Ana akeh printah ing kula Islam. Ngomong bab kuwi kang bisa terus kanggo teguh. Rasool Allah mangsuli, Always keep your tongue wet from Zikr of Allah. “Tirmizi”

Tum Apne Rab Ki Kon Kon Si Naimaton Ko Jhutlao Ge

Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris

Beauitiful Jumma Mubarak Hadees In Urdu

1: Aik SHAKS NA HAZRAT ALI A.S SA POUCHA
Brother lan ibu kanca FARAQ HA
TO Hazart ALI A.S OF disco Bhai Sonar HA
Aur Dost HEERA TO US SHAKS NA DUBARA
POUCHA KA Sona Aur HEERA MA Kiya FARAQ
HA TO Hazrat Ali S.A lamp-makarya Sona Duuut KAR
PHIR JOOR SAKTA HA MAGAR HEERA TOOT KA PHIR KABHI JOOR NAHI SAKTAHAZRAT ALI “

2: HR HAZRAT ABU HURRAIRA
Allah'S MESSENGER (S.A.W)Said
"Nalika ana penyakit PAIN utawa bundhas UTAWA
UTAWA kasusahan utawa malah sumelang TO pitados,
THUS HIS SINS ARE ERASED “MUSLIM, hadits 6568”

3: Insan KE TAMAM PARESHANIYAN

Dou BAATON KE Waja SE HAI

TAQDEER SAE ZAYDA CHAHTA HAI

WAQT SAE PEHLY CHAHTA HAI “HAZRAT ALI”

4: AGAR Duniya BEHTREEN JAGAH Hote TO

YAHAN KOI ROTA HOWA PAIDA NA HOTA “Hazart ALI”

5: FARISHTEY US MUSALMAN PAR TAJJUB Karte HAI,

Kang GUZARTA HAI cedhak Muslim

MAGAR USEY SALAM NAHI KARTA “MUSLIM asli”

 

 

 

 

ringkesan
Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris 2018
artikel Jeneng
Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris 2018
Description
Jumma Mubarak Latest Written Hadees Urdu-Inggris 2018 latest jumma mubarak hadees collection 2018,jumma mubarak written hadees in urdu and english beauitiful jumma mubarak hadees,

Ninggalake a Reply

%d bloggers kaya iki: