Jumma Mubarak Pic 2018 Images Kanthi New Koleksi

Hello anggota dear
Alhamduillah liyane jummah master kabeh dina wis teka again.and kita kudu maneh karo sampeyan karo jumma Mubarak pic

Dear Allah. Aku ndedonga sing sapa maos kirim bakal duwe comfort,kabungahan,tentrem,tresna,lan guidance.I uga ora ngerti masalah sing,nanging sampeyan do.please supaya nglindhungi kita.“Ameen”.
kene teka ing dina kebak berkah lan liyane sawab punika penghargaan dening Allah.

mbokmenawa kita njaluk liyane penghargaan kanggo ngabekti kita moho kuwoso Allah On day.we larang regane iki pandhèrèk agama sing nglarang nglokro.

kita ing ummah saka nabi sing tau ilang pangarep-arep kanggo mangsa ora ketompo kahanan.

“Rasulallah S.A.W wis ngandika: “ing dina paling minggu sing srengenge mundhak ing,iki dina jum'ah.”

“wengi saka jum'ah “ing wengi antarane ana lan friday”luwih begja lan dina jum'ah paling rahayu.

kang muslim wis luwih mung arep masjid ing “Gusti Allah”kepengin manungsa waé ora mung saksi Panjenengan.

Jumma Mubarak Pics

Jumma Mubarak Pic 2018 Images Kanthi New Koleksi

Alhamdolillah dina iku jum'ah

Ayo dadi gawe dua for ummah muslim

2018 Jumma Mubarak Pics

Jum'aa Mubarak

kabeh sandi kulawarga lan kanca-kanca

i pengen sampeyan bakal duwe gedhe

jum'aa Mubarak

Muga-muga Allah nampa du'as ing dina rahayu Ameen

Best Pic Jumma Mubarak

Dear Almight! mimpin kita ing dalan kang bener!

Jumma Mubarak Pic Koleksi

Ya Allah tangi kula munggah

sadurunge aku tau tangi

” Tau kelangan pangarep-arep lan dateng ing daya saka dua,

Allah bakal ngekèki kowé kabeh sing pengin anggere iku apik kanggo sampeyan”

Jummah Mubarak

duwe akhir minggu InshaAllah gedhe.

Hd Jumma Mubarak Pic

Aja kaya kembang

sing menehi wangi kanggo malah tangan

sing crushes iku.

New Pic Jumma Mubarak

2018 Pics Jumma Mubarak

Ndedonga punika ijol sange, sampeyan handover kuwatir Allah lan “Gusti Allah” handsover pangestune kang kanggo sampeyan mung supaya pandonga Jumma Mubarak.

ringkesan
Jumma Mubarak Pic 2018 Images Kanthi New Koleksi
artikel Jeneng
Jumma Mubarak Pic 2018 Images Kanthi New Koleksi
Description
"Rasulallah S.A.W has said: "the best day of the week that the sun rises on,is the day of jum'ah." "the night of jum'ah "the night between thursday and friday"is more blessed and the day of jum'ah is most blessed.

Ninggalake a Reply

%d bloggers kaya iki: