Jumma Mubarak SMS 2018 ditulis Download Free

Jumma Mubarak SMS 2018

kita duwe becik lan paling populer jumma Mubarak sms kanggo ngirim kanggo penyayang lan pengin mau friday jumma Mubarak dina banget penting kanggo Islam saben friday kaya “idul” kanggo muslims.friday pinuji dina kanggo us.we duwe koleksi paling gedhé jumma Mubarak Sms i Mugi sing disenengi.

Tèks Jumma Mubarak Best 2018 Ngunduh gratiskita uga ngumpulake liyane sms,kuotasi,messeges and all about jumma mubarak keep visiting our sites thanks for your interest.remember us in your prayers thank youhaapy friday jumma mubarak

2018 Jumma Mubarak SMS

  • 1: AS SALAM.
    IT IS FRIDAY! DO MUCH ZIKR,
    MAKE LOTS OF SALAT NABIYY.
    READ SURAT KAHF,
    BE IN YOUR BEST DRESS AND SAY SALAM TO SOME1 AS I JUST DID TO U.
  • 2: May Allah show us the path of his beloved people whom he has forgiven and protect us from doing the bad deeds on which may cause us to tie in his torment. Jumma Mubarak.
    Start this glorious day with the name of Allah and a prayer that May Allah we are not strong enough to get passed in your exam please forgive our mistakes and show us the right path which may cause our satisfaction. Jumma Mubarak.

Jumma Mubarak SMS 2018 ditulis Download Free

  • 3: PEOPLE MIGHT NOT APPRECIATE WHEN YOU DO SOMETHING FOR THEM,BUT ALLAH ALWAYS WILL IF YOUR
  • 4: The Most Blessed day of the week because this day is blessed with the special blessings of Allah. Stay blessed and offer Jumma Prayer. Happy Jumma prayer.
  • 5: Aku pengin Happiness Tetep tansah karo doorsteps ngarep lan aku pengin sampeyan bisa tansah tetep seneng aku pengin tansah tetep kasil. Happy Jumma Mubarak.

3:Wong ora bisa appreciate nalika YOU DO SOMETHING FOR wong,  BUT ALLAH ALWAYS WILL IF YOUR  4:The Most Blessed day of the week because this day is blessed with the special blessings of Allah. Tetep rahayu lan kurban Jummah Prayer. pandonga Happy Jummah. 5:Aku pengin Happiness Tetep tansah karo doorsteps ngarep lan aku pengin sampeyan bisa tansah tetep seneng aku pengin tansah tetep kasil. Happy Jumma Mubarak.

  • 6: JUMMA Mubarak tegese 'Rahayu ana' lan ana dianggep dina pinuji Muslim. ON DAY THIS, Muslim ora ONLY duwe PRAYER Congregational, Nanging padha uga LISTEN TO kuliah sarta sembahyang KHUSUS kanggo njaluk PALING saking pangestune Allah'S
  • 7: GOOD ana MORNING ALL,
    Wis kelakon TODAY,
    Kita kudu pilihanipun nggawe,
    Nggawe wong COUNT, Ora ana Matter CARA SMALL.

6:JUMMA Mubarak tegese 'Rahayu ana' lan ana dianggep dina pinuji Muslim. ON DAY THIS, Muslim ora ONLY duwe PRAYER Congregational, Nanging padha uga LISTEN TO kuliah sarta sembahyang KHUSUS kanggo njaluk PALING saking pangestune Allah'S  7:GOOD ana MORNING ALL, Wis kelakon TODAY, Kita kudu pilihanipun nggawe, Nggawe wong COUNT, Ora ana Matter CARA SMALL.

  • 8: Stars ora bisa kawentar tanpa peteng yen pengin kawentar banjur lunga liwat pepeteng pisanan banjur aran bangga dhewe Happy Jumma Mubarak.
  • 9: ana, ing dina suci minggu kabeh Muga rahayu karo dina iki karo setan ayu Lan Tetep Rahayu.

8:Stars ora bisa kawentar tanpa peteng yen pengin kawentar banjur lunga liwat pepeteng pisanan banjur aran bangga dhewe Happy Jumma Mubarak.  9:ana, ing dina suci minggu kabeh Muga rahayu karo dina iki karo setan ayu Lan Tetep Rahayu.

Jumma Mubarak SMS 2018 ditulis Download Free,Tèks Jumma Mubarak Best 2018 Ngunduh gratis,2018 Jumma Mubarak sms,Jumma Mubarak sms,messeges Jumma Mubarak,paling anyar Jumma Mubarak sms,friday sms,sms friday.

Tèks Jumma Mubarak Best 2018 Ngunduh gratis

  • 10: Ing kadohan paling cedhak antarane
    A MASALAH lan para SOLUSI IS
    Ing kadohan antarane dhengkul
    Lan FLOOR THE. THE ONE WHO kneels
    TO Allah (Ta'ala) Bisa STAND UP TO apa.

tetep nonton kanggo mor Sms,messeges,Quotes etc……….

 

ringkesan
Jumma Mubarak SMS 2018 ditulis Download Free
artikel Jeneng
Jumma Mubarak SMS 2018 ditulis Download Free
Description
we have a nice and most popular jumma mubarak sms for you send to your lovers and wish them friday jumma mubarak is a very important day for muslims every friday is like "eid" kanggo muslims.friday pinuji dina kanggo us.we duwe koleksi paling gedhé jumma Mubarak Sms i Mugi sing disenengi.

Ninggalake a Reply

%d bloggers kaya iki: