Jumma Mubarak Wishes 2018 kanthi Images & Pictures

Jumma Mubarak Wishes

Assalamu alaykum kanggo kabeh.
sing ngerti,kita kudu koleksi tansah anyar kanggo sampeyan kabeh babagan jumma Mubarak
dina iki kita ngumpulake “jumma Mubarak wishes kanggo sampeyan Mugi sing disenengi lan bareng karo kulawarga kanca,sadulur lan sadulur.

saiki pisanan kabeh sawetara bab jumma Mubarak…maca lan bareng karo kanca-kanca

ing dina paling kang srengenge wis wungu iku friday,

Allah Digawe Aadam.
Panjenenganipun digawe kanggo ngetik swarga,
Ing kang diusir saka iku.
Lan jam pungkasan bakal njupuk Panggonan ing
ora dina liyane banjur friday.
Ing wektu sweetest dina nalika kowé ndedonga Because..you ngomong
siji sing tresna sampeyan paling.

“Sawetara bab ndedonga”

1: Dawn.. kanggo pasuryan sing cemlorot lan murup
2: Zuhr… kanggo Wealth rahayu.
3: ngamuk… kanggé Kuwat sehat.
4: Sunset.. kanggo anak sukses
5: Aku…..kanggo turu katentremen.

Terus maca Mangga……
ngerti uga ndedonga iku sawijining exchang sange.
sampeyan handover kuwatir Allah lan Allah handsover pangestune kang kanggo sampeyan.
mung supaya ndedonga lan elinga kula ing pandongamu “jumma Mubarak”

Jumma Mubarak Wishes 2018

2018 Jumma Mubarak Wishes

Latest ana Wishes

Best Wishes Jumma Mubarak

Jumma Mubarak Wishes Two

Wishes ayu Kanggo Jumma Mubarak

maca dear lan pengunjung kita tansah nyoba kanggo nyedhiyani sampeyan koleksi paling populer lan seger kabeh babagan jumma Mubarak
supaya ngunjungi situs kita luwih jumma Mubarak gambar gambar quotes wishes lan akeh liyane….

ringkesan
Jumma Mubarak Wishes
artikel Jeneng
Jumma Mubarak Wishes
Description
ing dina paling kang srengenge wis wungu iku friday, Ing Allah Digawe Aadam. Ing,wong iki digawe kanggo ngetik swarga, Ing kang diusir saka iku. And the last hour will take place on no day other then friday. The sweetest time of day is when you pray Because..you are talking to the one who loves you the most.

Ninggalake a Reply

%d bloggers kaya iki: