Jumma Мубарак Најдобра Цитати 2018 Free Download

Assalam alaikum Почитувани член.
Јас денес повторно “jumma Мубарак цитати” Собирање за да се надеваат дека како јас сакам да пишувам
нешто за jumma Мубарак.

нека настани тече во својата одредена патека и не спијат освен што проѕирен ум
помеѓу периодот на трепкање на окото и тоа е отворање,
Аллах ги менува работите од една до друга држава.

Секој муслиман shoud да се подготват за jumma од thursday.after ASR во четвртокот еден треба
повеќе вистински Istighfaar итн…

тоа лице ќе добие најмногу корист на jumma кој го чека и се подготвува за тоа
од четврток.
така….
Сакам да го споделам некои слики со вас за петок цитат исто така можете да ги споделите со вашите пријатели.

Jumma Мубарак Цитати 2018

Ние чисти нашата куќа кога ќе поканите некого.

Ние мора да се исчисти нашите срца, ако сакаме да ја покани Аллах.

Кога сите работи отиде темно и да пребарувате за светло да ги гледам работите јасно,

тогаш hidaya е светлината на чекање за вас,Дон;t чекаат за тоа, но да почне да пребарувате или од сега.

Sabr трпение beauitiful работи чекаат

2018 Jumma Mubrak Цитати

задржи молејќи,без оглед на она што е вашата Побарајте.

impossiblity и можност се само концепти на вашиот ум.

на Бог, ништо не е невозможно.

Дали вашата најдобра и Бог ќе го стори останатото

Најдобра Цитати Jumma Мубарак

“Куранот има одговорот за вас all.Have Отворен тоа?

Превземи бесплатно Jumma Мубарак Цитати

Alhamdulillah за сè

биде да се Бог како што тој сака и тој ќе ти биде повеќе тогаш може да се посака.

Земете секојдневниот како шанса

да се стане подобар муслиман

Allah knows what is the best for you and when it’s best for you to have it.

Повеќе цитати и за сите jumma Мубарак Ве молиме имајте во посета на нашиот сајт .Ви благодариме и Allaqh Хафиз.

резиме
Jumma Мубарак Најдобра Цитати 2018 Free Download
Член Име
Jumma Мубарак Најдобра Цитати 2018 Free Download
Опис
Assalam alaikum Почитувани член. today i have again "jumma mubarak quotes" Collection for you hope you like i want to write something about jumma mubarak.

Оставете Одговор

%d блогери како овој: