Jumma Мубарак Пик 2018 Слики со Нова колекција

Здраво драги членови
Alhamduillah друг jummah господар на сите денови дојде again.and имаме повторно со вас, со jumma Мубарак слика

Почитувани Аллах. Јас се молам дека секој кој го чита овој пост ќе имате удобност,радост,мир,љубов,и guidance.I не можат да знаат нивните проблеми,но може да ни do.please заштита.“Ameen”.
тука дојде ден полн со благослови и повеќе sawab е награда од Аллах.

Веројатно ние се повеќе награда за нашите поклони на Семоќниот Аллах На овој скапоцен day.We се следбеници на религијата со кој се забранува очај.

ние сме Умметот на пророкот дека никогаш не изгубил надеж за иднината, без оглед на околностите.

“Rasulallah S.A.W соопшти: “најдобриот ден од неделата дека сонцето изгрева на,е денот на jum'ah.”

“Во ноќта на jum'ah “ноќта меѓу четврток и петок”Поблажено е и денот на jum'ah е со Бог.

да се биде муслиман е повеќе само да оди во џамија “Бог”сака вашето внимание не само на вашето присуство.

Jumma Мубарак Слики

Jumma Мубарак Пик 2018 Слики со Нова колекција

Alhamdolillah денес е jum'ah

Да се ​​направи Dua за сите муслимански уммет

2018 Jumma Мубарак Слики

Jum'aa Мубарак

сите моето семејство и пријатели

Се надевам дека ќе имаат голем

jum'aa Мубарак

Аллах да ја прифати вашата du'as на овој благословен ден Ameen

Најдобрите слика Jumma Мубарак

Почитувани Almight! нè водат на вистинскиот пат!

Jumma Мубарак Пик колекција

Ya Аллах ме разбуди

пред јас никогаш не се разбуди

” Никогаш не губи надеж и доверба во моќта на Dua,

Аллах ќе ви даде сè што сакате се додека тоа е добро за вас”

Jummah Мубарак

Имаат голем викенд InshaAllah.

HD Jumma Мубарак Пик

Бидете како цвет

кој дава својот мирис дури и на рака

дека тоа дави.

Нова слика Jumma Мубарак

2018 Слики Jumma Мубарак

Моли е неверојатно размена, можете предавањето вашите грижи на Аллах и “Бог” handsover ги благословува само ги молитва Jumma Мубарак.

резиме
Jumma Мубарак Пик 2018 Слики со Нова колекција
Член Име
Jumma Мубарак Пик 2018 Слики со Нова колекција
Опис
"Rasulallah S.A.W has said: "the best day of the week that the sun rises on,is the day of jum'ah." "the night of jum'ah "the night between thursday and friday"is more blessed and the day of jum'ah is most blessed.

Оставете Одговор

%d блогери како овој: