Jumma Mubarak mira Kuotat 2018 Shkarko falas

Assalam alaikum nderuar anëtar.
sot i kanë përsëri “Kuotat Jumma Mubarak” Mbledhja për ju shpresoj se ju si unë dua të shkruaj
diçka në lidhje Jumma Mubarak.

le ngjarjet rrjedhin në rrugën e tyre të paracaktuara nga fati dhe nuk fle me përjashtim të cilën një mendje të qartë
në mes të periudhës së një keq të syrit dhe është e hapur,
Allahu i ndryshon gjërat nga një shtet në tjetrin.

Çdo musliman shoud përgatitur për Jumma nga thursday.after ikindisë të enjten duhet të
gjithnjë e më reale istigfari etj…

ai person do të marrë më të mirën e Jumma që e pret atë dhe i përgatit për atë
nga e enjtja.
Kështu që….
Unë dua të ndajnë disa imazhe me ju në lidhje me të premten citat ju gjithashtu mund të ndajnë me miqtë tuaj.

Jumma Mubarak Kuotat 2018

Ne pastruar shtëpinë tonë, kur ne ftojmë dikë.

Ne duhet pastruar zemrat tona, nëse ne duam të ftojmë Allahun.

Kur të gjitha gjërat shkuan errët dhe të kërkoni për një dritë për të parë gjërat në mënyrë të qartë,

atëherë Hidaya është drita duke pritur për ju,don;t të presë për këtë, por filloni të kërkoni, ose atë nga tani.

Sabr Durimi beauitiful gjëra të presin

2018 Jumma Mubrak Kuotat

mbaj lutje,pa marrë parasysh se çfarë është tuaj të kërkojë.

impossiblity dhe mundësia janë thjesht koncepte e mendjes tuaj.

për zot, asgje nuk eshte e pamundur.

A tuaj më të mirë dhe zot do të bëjë pjesën tjetër

Shkarko Kuotat Jumma Mubarak

“Kurani mban përgjigje për all.Have ju Hapur ajo?

Shkarko falas Kuotat Jumma Mubarak

Alhamdulillah për çdo gjë

të jenë të zot pasi ai dëshiron dhe ai do të jetë për ju më shumë se ju mund të dëshironi për.

Të marrë çdo ditë si një shans

të bëhet një mysliman më të mirë

Allah knows what is the best for you and when it’s best for you to have it.

Për më shumë kuotat dhe Gjithcka mbi Jumma Mubarak ju lutem mbani vizituar faqen tonë .Ju dhe Allaqh Hafiz faleminderit.

përmbledhje
Jumma Mubarak mira Kuotat 2018 Shkarko falas
Neni Emri
Jumma Mubarak mira Kuotat 2018 Shkarko falas
Përshkrim
Assalam alaikum nderuar anëtar. today i have again "jumma mubarak quotes" Collection for you hope you like i want to write something about jumma mubarak.

Lini një Përgjigju

%d blogerët si kjo: