Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English

Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English 2018

Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English 2018 fundit Jumma Mubarak hadees mbledhja 2018, Jumma Mubarak shkruar hadees në urdu dhe anglisht beauitiful Jumma Mubarak Hadees,

2018 Jumma Mubarak Hadees English

1: Ebu Hurejre ka transmetuar se Allahu ka thënë Rasool, "Çdo tubim, në të cilën njerëzit ulen dhe nuk bëni Zikr e All-llahut dhe mos dërgoni Durood mbi Pejgamberin e tyre është e humbjes për ta. Nëse All-llahu, jap atyre Azab “dënim” dhe në qoftë se vullneteve, falë atyre. “Tirmidhi”

2: Kushdo që shkon TË fallxhore

Dhe e pyet atij diçka,

Namazi i tij nuk do të pranohen për 40 DAYS “MUSLIMAN autentike: 58:21”

3: Ebu Musa Esh'ariu transmetuar se Rasool Allah tha, "Ai / Ajo që e bën Zikr i Allahut dhe ai / ajo që nuk ka, Shembulli i tyre është i si një i gjallë dhe të vdekur. “Bukhari”

4: Enesi transmeton se Rasool Allah tha, "Kur do të kalosh nga kopshtet e parajsës, hani frytet e tyre. Sahabëve tha, Cilat janë kopshtet e Xhenetit? He said, Mbledhjet e Zikr. “Tirmidhi”

5: Abdullah bin Abbasi transmeton se Rasool Allah tha, "Djalli qëndron në zemrën e fëmijës së Adamit. Kur ai e bën Zikr e All-llahut, ai (djalli) shkon larg prej tij. Dhe kur fëmija e Ademit bëhet i pakujdesshëm nga Zikr e All-llahut, djalli fillon të të vënë ues-wasah (sugjerime liga) në zemrën e tij. “Bukhari”

6: Abudullah Bin Bisr transmeton se një person e pyeti, Ya Rasool Allah! Ka shumë komanda për mua të Islamit. Më thuaj një gjë të tillë që unë mund të mbajë në të palëkundur. Rasool Allah përgjigj, Always keep your tongue wet from Zikr of Allah. “Tirmidhi”

“Tum Apne Rab Ki Kon Kon Si Naimaton Ko Jhutlao Ge”

Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English

Beauitiful Jumma Mubarak Hadees In Urdu

1: AIK SHAKS NA Hazrat Ali A.Ş SA Poucha
Vëllai dhe nëna e mikut FARAQ HA
PËR Hazart ALI A.Ş E disko Bhai hidrolokator HA
AUR Dost Heera të na SHAKS NA DUBARA
Poucha KA SONA AUR Heera MA Kiya FARAQ
HA PËR Hazrat Ali S.A llambë-punuar SONA bori KAR
PHIR JOOR SAKTA HA MAGAR HEERA TOOT KA PHIR KABHI JOOR NAHI SAKTAHazrat Ali “

2: Transmetuar Hazreti ABU HURRAIRA
Allahut MESSENGER (S.A.W)SAID
"Kur ka një sëmundjeje PAIN ose dëmtimi OR
OSE Trishtimi apo edhe një merak për një besimtar,
THUS HIS SINS ARE ERASED “MUSLIMAN, HADITH 6568”

3: Insan KE Tamam PARESHANIYAN

DOU BAATON KE Waja SE HAI

Taqdeer SAE ZAYDA Chahta Hai

WAQT SAE PEHLY CHAHTA HAI “Hazrat Ali”

4: AGAR Duniya BEHTREEN JAGAH Hote TË

YAHAN KOI ROTA HOWA PAIDA NA HOTA “Hazart ALI”

5: FARISHTEY US Musalman PAR TAJJUB KARTE HAI,

E cila GUZARTA HAI afër muslimanëve

MAGAR USEY SALAM NAHI KARTA “MUSLIMAN autentike”

 

 

 

 

përmbledhje
Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English 2018
Neni Emri
Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English 2018
Përshkrim
Jumma Mubarak Latest Shkruar Hadees Urdu-English 2018 latest jumma mubarak hadees collection 2018,jumma mubarak written hadees in urdu and english beauitiful jumma mubarak hadees,

Lini një Përgjigju

%d blogerët si kjo: