Jumma Mubarak Pic 2018 Images me New Collection

Përshëndetje anëtarë të dashur
Alhamduillah tjetër jummah mjeshtër i të gjitha ditëve ka ardhur again.and kemi përsëri me ju me Jumma mubarak pic

Dear Allah. Lutem që kushdo që lexon këtë post do të ketë komoditetin tuaj,hare,paqe,dashuri,dhe guidance.I nuk mund të di problemet e tyre,por ju do.please mbani të na mbrojtur.“Ameen”.
këtu erdhi dita plot me bekime dhe më shumë sawab është çmim nga Allahu.

ndoshta ne të merrni më shumë çmimin për adhurimeve tona për plotfuqishëm Allahut Në këtë day.We çmuar janë pasuesit e një feje që ndalon dëshpërimin.

ne jemi umeti i një profeti që kurrë nuk ka humbur shpresën për të ardhmen, pa marrë parasysh rrethanat.

“Rasulallah S.A.W ka thënë: “dita më e mirë e javës që dielli ngrihet mbi,është dita e xhumasë.”

“natën e xhumasë “natën mes të enjten dhe të premten”Ka më shumë lumturi dhe dita e xhumasë është më e bekuar.

duke qenë një musliman është më vetëm duke shkuar në xhami “zot”kërkon vëmendjen tuaj jo vetëm pjesëmarrjen tuaj.

Jumma Mubarak Pics

Jumma Mubarak Pic 2018 Images me New Collection

Alhamdolillah sot është Xhum'a

Le të bëjë dua për të gjithë umetit mysliman

2018 Jumma Mubarak Pics

Jum'aa Mubarak

të gjithë familjen dhe miqtë ime

Unë shpresoj se ju do të keni një të madh

jum'aa Mubarak

Allahu pranojë duatë tuaja në këtë ditë të bekuar Ameen

Shkarko Pic Jumma Mubarak

Dear Almight! na çojnë në rrugë të drejtë!

Jumma Mubarak Pic Collection

Ya Allah zgjo

para se unë kurrë nuk zgjoheni

” Asnjëherë mos humbni shpresën dhe besimin në fuqinë e duasë,

All-llahu ju jep gjithçka që ju dëshironi për aq kohë sa është e mirë për ju”

Jummah Mubarak

kanë një inshaAllah madh fundjavë.

Hd Jumma Mubarak Pic

Të jetë si lule

që i jep aromën e saj për të edhe nga ana

që crushes atë.

New Pic Jumma Mubarak

2018 Pics Jumma Mubarak

Pray është një shkëmbim të mahnitshme, You dorëzimi shqetësimet tuaja ndaj Allahut dhe “zot” handsover bekimet e tij për ju vetëm i mbajnë namazin Jumma Mubarak.

përmbledhje
Jumma Mubarak Pic 2018 Images me New Collection
Neni Emri
Jumma Mubarak Pic 2018 Images me New Collection
Përshkrim
"Rasulallah S.A.W has said: "the best day of the week that the sun rises on,is the day of jum'ah." "the night of jum'ah "the night between thursday and friday"is more blessed and the day of jum'ah is most blessed.

Lini një Përgjigju

%d blogerët si kjo: