Jumma Mubarak SMS 2018 shkruar Download Pa pagesë

Jumma Mubarak SMS 2018

ne kemi një Jumma Mubarak SMS bukur dhe më të popullarizuara për ju dërgoni të dashnorëve të tu dhe uroj atyre e premte Jumma Mubarak është një ditë shumë e rëndësishme për muslimanët çdo të premte është si “Eid” për muslims.friday është e bekuar dita në të us.We kanë një koleksion të madh të Jumma Mubarakut SMS Unë shpresoj që ju pëlqen.

Jumma Mubarak Shkarko Text 2018 Shkarko falasne gjithashtu të mbledhë më shumë SMS,kuotat,messeges dhe të gjitha në lidhje me Jumma Mubarak mbajtur vizituar faqet tona thanks for your interest.remember ne në lutjet tuaja ju falenderoj “haapy e premte Jumma mubarak”

2018 Jumma Mubarak SMS

 • 1: SHBA SALAM.
  IT është e premte! DO Zikr SHUMË,
  Të bërë shumë Ansamblit sallatë.
  Lexoni letrën Kahf,
  BE në veshje të mirë tuaj dhe SAY Salam TEK some1 AS unë vetëm e bëri për të u.
 • 2: Allahu na tregojnë rrugën e popullit të tij të dashur të cilët ai i ka falur dhe të na mbrojë nga duke bërë vepra të këqija në të cilat mund të na bëjë të lidhin në vuajtje e tij. Jumma Mubarak.
  Filloni këtë ditë të lavdishme me emrin e All-llahut dhe një lutje që Allahu ne nuk jemi mjaft të fortë për të kaluar në provimin tuaj, ju lutem fal gabimet tona dhe të na tregojnë rrugën e drejtë e cila mund të shkaktojë kënaqësinë tonë. Jumma Mubarak.

Jumma Mubarak SMS 2018 shkruar Download Pa pagesë

 • 3: NJERËZIT NUK mund të vlerësojmë kur ju bëni diçka për ta,Por All-llahu gjithmonë do IF TUAJ
 • 4: Ditën më të bekuar të javës, sepse kjo ditë është i bekuar me bekimet e veçanta të Allahut. Qëndro i bekuar dhe të ofrojë Jumma namazin. Gëzuar lutja Jumma.
 • 5: Uroj qëndrimit Happiness gjithmonë me shtëpitë tuaja në shtëpi dhe unë dëshiroj që ju gjithmonë të qëndrojnë të lumtur Unë uroj që ju gjithmonë të qëndrojnë të ketë sukses. Gëzuar Jumma Mubarak.

3:NJERËZIT NUK mund të vlerësojmë kur ju bëni diçka për ta, Por All-llahu gjithmonë do IF TUAJ 4:Ditën më të bekuar të javës, sepse kjo ditë është i bekuar me bekimet e veçanta të Allahut. Qëndro i bekuar dhe të ofrojë Jummah namazin. Gëzuar lutja Jummah. 5:Uroj qëndrimit Happiness gjithmonë me shtëpitë tuaja në shtëpi dhe unë dëshiroj që ju gjithmonë të qëndrojnë të lumtur Unë uroj që ju gjithmonë të qëndrojnë të ketë sukses. Gëzuar Jumma Mubarak.

 • 6: Jumma MUBARAK do të thotë "I bekuar qoftë premtes dhe të premten është konsideruar si një ditë e bekuar për muslimanët. NE KETE DITE, Muslimanët nuk kanë vetëm një congregational lutje, Por ata gjithashtu të dëgjojnë një ligjëratë dhe luten të veçantë për MERRNI nga shumica e të mirat e Allahut
 • 7: GOOD premten në mëngjes ALL,
  Bërë atë të ndodhë SOT,
  Ne të gjithë kemi zgjedhje për të bërë,
  MAKE THEM COUNT, NO parasysh sa e vogël.

6:Jumma MUBARAK do të thotë "I bekuar qoftë premtes dhe të premten është konsideruar si një ditë e bekuar për muslimanët. NE KETE DITE, Muslimanët nuk kanë vetëm një congregational lutje, Por ata gjithashtu të dëgjojnë një ligjëratë dhe luten të veçantë për MERRNI nga shumica e të mirat e Allahut 7:GOOD premten në mëngjes ALL, Bërë atë të ndodhë SOT, Ne të gjithë kemi zgjedhje për të bërë, MAKE THEM COUNT, NO parasysh sa e vogël.

 • 8: Yjet nuk mund të shkëlqejnë pa errësirë ​​në qoftë se ju doni të shkëlqejë pastaj të shkojnë nëpër errësirë ​​parë Pastaj ju ndiheni krenar për veten Gëzuar Jumma Mubarak.
 • 9: e premte, dita e shenjtë e javës Mund të gjithë ju bekoi me këtë ditë me vepra të bukura dhe të qëndrojnë Blessed.

8:Yjet nuk mund të shkëlqejnë pa errësirë ​​në qoftë se ju doni të shkëlqejë pastaj të shkojnë nëpër errësirë ​​parë Pastaj ju ndiheni krenar për veten Gëzuar Jumma Mubarak. 9:e premte, dita e shenjtë e javës Mund të gjithë ju bekoi me këtë ditë me vepra të bukura dhe të qëndrojnë Blessed.

Jumma Mubarak SMS 2018 shkruar Download Pa pagesë,Jumma Mubarak Shkarko Text 2018 Shkarko falas,2018 Jumma Mubarak sms,Jumma Mubarak sms,messeges Jumma Mubarak,fundit Jumma Mubarak sms,e premte sms,sms e premte.

Jumma Mubarak Shkarko Text 2018 Shkarko falas

 • 10: Distanca më e shkurtër mes
  Një problem dhe IT'S zgjidhja është
  Distanca në mes gjunjët
  DHE dysheme. Ai i cili kneels
  TË ALLAHUT (Lartësuar) Mund të qëndrojnë deri në asgjë.

të mbajtur shikuar për mor SMS,messeges,Kuotat etj……….

 

përmbledhje
Jumma Mubarak SMS 2018 shkruar Download Pa pagesë
Neni Emri
Jumma Mubarak SMS 2018 shkruar Download Pa pagesë
Përshkrim
we have a nice and most popular jumma mubarak sms for you send to your lovers and wish them friday jumma mubarak is a very important day for muslims every friday is like "eid" për muslims.friday është e bekuar dita në të us.We kanë një koleksion të madh të Jumma Mubarakut SMS Unë shpresoj që ju pëlqen.

Lini një Përgjigju

%d blogerët si kjo: