Jumma Mubarak Urimet 2018 me imazhe & Piktura

Jumma Mubarak Urimet

Assalamu alejkum për të gjithë.
siç e dini,Ne kemi mbledhjen gjithmonë të re për ju të gjithë në lidhje me Jumma Mubarak
sot ne mbledhjen e “Jumma Mubarak dëshiron për ju shpresoj që ju pëlqen dhe të ndajnë me familjen shoku,Vëllai dhe motra.

tani para së gjithash një gjë në lidhje me Jumma Mubarak…lexojnë dhe të ndajnë me miqtë tuaj

dita më e mirë në të cilën dielli është rritur është e premte,

Allahu krijoi Ademin.
Ai është bërë për të hyrë në parajsë,
Në të ai u përjashtua nga ajo.
Dhe ora e fundit do të zhvillohet në
asnjë ditë të tjera më pas e premtja.
Koha sweetest e ditës është kur ju luteni Because..you po flasim
për atë që ju pëlqen më shumë.

“Disa gjë rreth lutur”

1: Dawn.. për një fytyrë që shkëlqen dhe ndriçon
2: Zuhr… për Pasurisë bekuar.
3: i dehur… për një trup të shëndetshëm Fortë.
4: Sunset.. për fëmijët e suksesshme
5: Isha…..për gjumë qetësues.

Vazhdo leximin lutem……
ju e dini mirë lutur është një shkëmbyesit e mahnitshme.
You dorëzimi shqetësimet tuaja ndaj Allahut dhe Allahu handsover bekimet e tij për ju.
vetëm i mbajnë duke u lutur dhe më kujtoni në lutjen tuaj “Jumma Mubarak”

Jumma Mubarak Urimet 2018

2018 Jumma Mubarak Urimet

Latest Urimet premte

Urimet më të mira Jumma Mubarak

Jumma Mubarak Urimet Dy

Urimet i bukur për Xhuma Mubarak

i dashur lexues dhe vizitorë ne gjithmonë përpiqemi për të siguruar mbledhjen më të njohura dhe të freskët të gjithë rreth Jumma Mubarak
mbani vizituar faqen tonë për më shumë Jumma Mubarak imazhe foto citon dëshirat dhe shumë më tepër….

përmbledhje
Jumma Mubarak Urimet
Neni Emri
Jumma Mubarak Urimet
Përshkrim
dita më e mirë në të cilën dielli është rritur është e premte, Në atë Allahu krijoi Ademin. Në të,ai u bë për të hyrë në parajsë, Në të ai u përjashtua nga ajo. And the last hour will take place on no day other then friday. The sweetest time of day is when you pray Because..you are talking to the one who loves you the most.

Lini një Përgjigju

%d blogerët si kjo: