Kjo është një faqe shembull. Kjo është e ndryshme nga një blog post, sepse ajo do të qëndrojë në një vend dhe do të tregojë deri në navigacion faqen tuaj (në shumicën e temave). Shumica e njerëzve fillojnë me një faqe në lidhje që paraqet ato për vizitorët e mundshëm faqe. Ajo mund të thoni diçka si kjo:

Hi there! Unë jam një i dërguar biçikletë nga dita në ditë, aktori që aspirojnë natën, dhe kjo është faqen time. Unë jetoj në Los Angeles, kanë një qen të madh të quajtur Jack, dhe unë si Coladas Pina. (dhe Gettin’ kapur në shi.)

…ose diçka si kjo:

Vegël pa emër Kompania XYZ është themeluar në 1971, dhe ka ofruar doohickeys të cilësisë për publikun qysh. E vendosur në Gotham City, XYZ punëson mbi 2,000 njerëzit dhe bën të gjitha llojet e gjërave tmerrshme për komunitetin Gotham.

Si përdorues i ri WordPress, ju duhet të shkoni në panelit të kontrollit tuaj të fshini këtë faqe dhe për të krijuar faqe të reja për përmbajtjen tuaj. Have fun!