Jumma Mubarak pic 2018 Gambar Ku Anyar Koléksi

Hello anggota dear
Alhamduillah sejen jummah master sadaya dinten geus datangna again.and kami boga deui sareng anjeun kalawan jumma Mubarak pic

Dear Allah. Kuring neneda supaya sakur berbunyi pos ieu wajib kudu kanyamanan Anjeun,pikagumbiraeun,katentreman,bogoh,sarta guidance.I bisa jadi teu nyaho troubles maranéhna,Tapi anjeun do.please tetep mayungan urang.“Ameen”.
dieu sumping dinten pinuh ku berkah na langkung sawab geus pangajén ku Allah.

meureun urang meunang leuwih pangajén pikeun worships urang pikeun Nu Maha Kawasa Alloh Dina day.we mulia ieu anu pengikut agama nu forbids asa.

kami nu Umat sahiji nabi anu pernah leungit harepan pikeun mangsa nu bakal datang euweuh urusan kaayaan.

“Rasulallah S.A.W geus ngadawuh: “dinten best of minggu anu panonpoé naék kana,nyaéta poé jum'ah.”

“peuting jum'ah “peuting antara Kemis sarta jumaah”nyaeta beuki rahayu jeung poé jum'ah anu paling rahayu.

keur Muslim hiji deui ngan akang Masjid teh “Allah”hayang perhatian Anjeun teu ngan kahadiran anjeun.

Jumma Mubarak Pics

Jumma Mubarak pic 2018 Gambar Ku Anyar Koléksi

Alhamdolillah kiwari nyaéta jum'ah

Hayu urang ngadamel dua pikeun Sadaya Umat Muslim

2018 Jumma Mubarak Pics

Jum'aa Mubarak

sadayana abdi kulawarga jeung babaturan

abdi miharep anjeun bakal boga hébat

jum'aa Mubarak

Mungkin Allah nampa du'as anjeun dina poé rahayu ieu Ameen

Pangalusna pic Jumma Mubarak

Dear Almight! ngakibatkeun urang ka jalur katuhu!

Jumma Mubarak pic Koléksi

Ya Alloh hudang kuring nepi

sateuacan abdi pernah bangun

” Pernah leungit harepan jeung amanah dina kakawasaan dua,

Allah bakal ngabulkeun Anjeun sagalana rék salami éta alus pikeun anjeun”

Jummah Mubarak

boga sabtu minggu InshaAllah hébat.

HD Jumma Mubarak pic

Jadi kawas kembang

nu mere Haruman -na pikeun malah leungeun

yén crushes eta.

Anyar pic Jumma Mubarak

2018 Pics Jumma Mubarak

Neneda mangrupa bursa endah, Anjeun handover worries anjeun ka Alloh jeung “Allah” handsover berkah na ka anjeun ngan tetep solat Jumma Mubarak.

singgetan
Jumma Mubarak pic 2018 Gambar Ku Anyar Koléksi
artikel Ngaran
Jumma Mubarak pic 2018 Gambar Ku Anyar Koléksi
gambaran
"Rasulallah S.A.W has said: "the best day of the week that the sun rises on,is the day of jum'ah." "the night of jum'ah "the night between thursday and friday"is more blessed and the day of jum'ah is most blessed.

Leave a Reply

%d blogger kawas kieu: