Jumma Mubarak wishes 2018 kalawan Gambar & gambar

Jumma Mubarak wishes

Assalamu alaykum ka sadaya.
sakumaha anjeun terang,urang gaduh kempelan salawasna anyar keur anjeun kabéh ngeunaan jumma Mubarak
kiwari urang kumpulkeun “jumma Mubarak wishes keur anjeun miharep anjeun resep tur babagi kalawan kulawarga sobat anjeun,adi jeung sadulur.

kiwari mimiti sagala sababaraha hal ngeunaan jumma Mubarak…maca jeung babagi jeung babaturan

dinten pangalusna dina nu panonpoé geus risen nyaeta jumaah,

Allah Dijieun Aadam.
Anjeunna digawe pikeun nuliskeun paradise,
Di dinya anjeunna diusir ti dinya.
Jeung jam panungtungan bakal lumangsung dina
henteu ari lain lajeng jumaah.
Waktu sweetest poé téh mun anjeun neneda Because..you keur diajak ngobrol
hiji anu mikanyaah anjeun paling.

“Sababaraha hal ngeunaan neneda”

1: Fajar.. pikeun nyanghareupan éta shines na ILLUMINATES
2: Lohor… pikeun Kabeungharan rahayu.
3: pissed… pikeun awak kuat cageur.
4: Panonpoé.. keur barudak suksés
5: abdi…..keur kulem katentreman.

Continue reading Mangga……
anjeun terang ogé sholat mangrupa exchang endah.
Anjeun handover worries anjeun ka Allah jeung Alloh handsover berkah na ka anjeun.
ngan tetep sholat jeung inget kuring di doa Anjeun “jumma Mubarak”

Jumma Mubarak wishes 2018

2018 Jumma Mubarak wishes

Panganyarna Jumaah wishes

Pangalusna wishes Jumma Mubarak

Jumma Mubarak wishes Dua

Wishes geulis Pikeun Jumma Mubarak

maca dear sarta datang urang salawasna coba nyadiakeun Anjeun kempelan pang populerna sarta seger sadaya ngeunaan jumma Mubarak
tetep ngadatangan situs urang pikeun leuwih jumma Mubarak gambar gambar kutipan kahayang jeung leuwih….

singgetan
Jumma Mubarak wishes
artikel Ngaran
Jumma Mubarak wishes
gambaran
dinten pangalusna dina nu panonpoé geus risen nyaeta jumaah, Di dinya Allah Dijieun Aadam. di dinya,anjeunna digawe pikeun nuliskeun paradise, Di dinya anjeunna diusir ti dinya. And the last hour will take place on no day other then friday. The sweetest time of day is when you pray Because..you are talking to the one who loves you the most.

Leave a Reply

%d blogger kawas kieu: